Kurs hela helgen!

Så har en helg passerat igen, och inte vilken helg som helst utan en kurshelg!
 
Ni som följer bloggen minns nog att jag var på en sitskurs i höstas, nu var det dags igen men denna gång två dagar och på Wången! Jag ska sammanfatta kursen när energi och inspirationen finns, men det var väldigt likt förra gången under gårdagen. I dag har vi bland annat varit på gymmet, och fått övningar för att förbättra sitsen, vilket ju var väldigt nytt för mig men roligt.
 
Jag sov hos Sara, som jag brukar träna för. Efter kursen igår så red hon sina två islänningar i ridhuset, sen åt vi, drack vin och pratade hela kvällen! 
 
I dag efter kursen så red jag Szum, hade såklart sitsfokus och han gick riktigt bra. Fick ännu lite mer kläm på den kortare galoppen i dag. Sen var jag till Nisse med proviva, blåbärssoppa, fil och annat lämpligt att äta när man har magsjuka som han har haft i helgen. Hjälpte även till att fodra hästar och kalvar. Nu sova och ladda om!
 
 
Wången!
 
Jag försökte fota Saras häst som har en helt annan frisyr än mina. Det blev suddigt men ni ser ju manen i alla fall. Tänk att sköta om den manen, jag som har nog med Szums!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0