Kall fredag!

Kallt i dag med, -21 i morse och -16 när jag kom från jobbet, nu dock någon grad varmare så kanske det vänder nu? Soligt och fint, och såklart varmare på dagen men då var ju jag på Ica.
 
Jag jobbade i alla fall Szum ute i snön i töm innan jobbet. Först var han bara okoncentrerad och busade runt men sen kom vi lite till arbete och jag jobbade med att korta upp och sätta i hop honom. Han gjorde samma sak som han brukar göra när jag rider, då upplever jag att han lätt blir explosiv och hoppar i luften när jag samlar i hop honom. I dag blev det samma, precis när han blev riktigt fin i höger varvet så hoppade han upp och kastade sig åt sidan, och det hände inget speciellt, ingen fågel som flög upp, ingen bil på vägen, ingenting! Men bra att få se och jobba igenom det från marken!
 
Efter jobbet så jobbade jag Samar i töm, nu tycker jag att han bjuder bättre och börjar få ett påskjut så det känns som nästa steg nu är att få honom lite lägre i formen och längre i  halsen för att få honom att jobba med överlinjen som jag vill. Kommer nog det med!
 
Nu har jag i vanlig ordning sovit några timmar på soffan, känns som att jag måste byta ut den vanan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0