Fettisdagen!

I dag har det kommit ännu mer snö! 
 
Jag red på förmiddagen, först Szum på banan. I dag släppte snön lite så det var lite lurigt underlag. Det var första ridpasset sen träningen förra helgen så vi tog det ganska lugnt, men det kändes rätt bra. Sedan red jag Clarinett på slingan i sommarhagen, vi travade och galopperade och underlaget var riktigt bra! 
 
Sen tömkörde jag Pavel, vi tränade med svängeln och började som vanligt med att han fick dra den på vänster sida. När jag precis hade bytt till höger sida så blev han rädd för något, antagligen i skogen för även de andra hästarna glodde ditåt. Han försökte dra i väg men jag fick stopp på honom och i stället snurrade han runt så han snodde in sig i tömmar och linor. När jag trasslat ut honom så tömkörde jag först något varv med honom innan jag satte fast svängeln på vänster sidan igen och givk något varv. Han var spänd och väldigt fokuserad på det som tydligen hände i skogen så vi gjorde inget mer avancerat i dag, känns ändå bra att han inte fick panik av att trampa runt i linorna och tömmarna.
 
Sen ett par mackor och ombyte innan jag åkte till tandläkaren för rotfyllning, inte alls kul. Efter tandläkaren så besiktade jag bilen, hade en lektion och hem till byn där jag handlade och köpte pizza. Efter pizza och semla så tog spänningen för tandläkaren ut sin rätt och jag har mest sovit sen dess!
 
Clarinett ute på slingan i dag!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej, är lite fundersam på den där svängeln? Kan/ har du möjlighet att ta kort när ni ska jobba med den? 🙂

Svar: Jag ska försöka fixa det!
Pernilla Engström

2017-03-01 @ 09:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0