Februari!

Sol i dag med, men kallare, -16 grader i morse.
 
Här har det varit full aktivitet som vanligt. Började med att rida Szum, som hade vaknat på fel sida trots det fina vädret. Jag red honom med fokus på att få honom att släppa och sen när det började kännas bra så avslutade jag. Clarinett fick gå på slingan bakom gästhuset som vi började trampa upp för någon vecka sedan. I dag blev det mycket trav där och även lite galoppjobb. Pavel tömkörde jag ner till grannhuset som numera är sommarstuga och därför var det helt otrampad där. På hemvägen drog jag med mig soptunnan som stod nere vid vägen sen gårdagens tömning. Redan igår tränade vi lite genom att jag skramlade lite med den, i dag drog jag med mig den när jag tömkörde! Det var nog lite läskigt men han gjorde inget!
 
Sedan kom Linda och vi drog igång eftermiddagens stora projekt. Först red vi Tant och Chokladen! Chokladen var helt loss att göra i ordning, hon måste ha känt på sig att det var något på gång. Även när jag longerade var hon som en studsboll men när jag satt upp var hon snäll. Vi red bakom Tant en runda på gården runt hagarna, det gick jättebra förutom att Chokladen tyckte att Tant gick så förbaskat långsamt! Fast Tant går verkligen inte långsamt, det är få hästar som håller samma fart som hon! Sen red Linda Tant på banan medan jag gjorde i ordning Samar, och sen red vi en runda med dom. Det var en lugn tur, Samar var lite spänd i början och hade svårt att skritta utan bara småtravade, eftersom spände han av så det ska nog bli bra på några turer till! Avslutade jobbet hemma med att jogga Lilla grå lite i töm.
 
Sen middag och i väg på lektion. Nu i kväll har jag gjort ett rejält ryck med bokföringen och den är nu klar! Så skönt. Men klockan är mitt i natten, som vanligt, och jag ska upp tidigt, så god natt!
 
Trött Clarinett innan vi skulle rida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0