Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag och vårväder, visst är det härligt med vårväder men inte i februari!!
 
Jag började med lite annat stök i dag, sånt som jag inte gör alla dagar som att mocka och spåna lösdrifterna, laga grimskaft och lite annat pyssel. Sen tömkörde jag Pavel, vi jobbade med svängeln, och även i dag drog han den fastsatt på en sida. Nästa steg nu är att dra den på andra sidan, den lite svårare höger sidan och sedan när det går bra är det dags att sätta fast den riktigt. Sedan fortsatte jag med att även tömköra Chokladen, vi började på banan och jobbade även lite i trav där och sedan tömkörde vi ner på vägen och runt gården! Första gången vi tömkör utanför banan, det gick bra men väldigt vingligt!!
 
Sen red jag Samar i sommarhagen, började först att longera lite i snön för att se hur han betedde sig där ute och red sedan. Först lite volter och åttor, först i skritt och sedan övergångar skritt-trav-skritt, avslutade med att rida ett par varv på min upptrampade slinga (som ju inte alls är som tänkt, alldeles för lite snö!!). Han var lite okoncentrerad, eller ganska så mycket okoncentrerad, men det blev bättre efterhand, nästa gång kör vi lite högre tempo! Efter det så tog jag paus och fikade.
 
Eftermiddagspasset började jag med Szum. Han snubblade när jag longerade honom, jag longerar honom innan ridning så ryggen ska bli varm, och trampade av sig en sko! Nu fungerade underlaget ändå och det gick ganska bra att rida. Red sedan rn brunstig Clarinett som hade gott om åsikter i dag, vi jobbade galoppen i lätt sits och hoppade några språng men inget avancerat eller så höga krav, humöret var verkligen inte rätt för det i dag. Kommer fler dagar!
 
Sedan upp på Ica en sväng och handlade, fixade middag lax med romsås och sedan kladdkaka till efterrättt. Så lite alla hjärtans mys blev det, tyvärr blev jag lite dålig efter efterrätten så sen blev det inte så mycket gjort. Jag jobbade Lemonaden lite utanför boxarna med start, stopp och backning när jag nattade dom, men det var nog precis vad jag pallade i kväll.  Ny dag i morgon!
 
Chokladen tömkörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0