50 års kalas!

Så har åter en helg passerat!
 
Igår morse var jag nöjd över att det bara var -12 grader och jag tömkörde Pavel innan jobbet. Planen var att jobba honom i snön i sommarhagen, men vi var lite oense när vi skulle i väg så vi började med att tömköra ner till vägen och tillbaka först. Vi var egentligen helt överens om vart vi skulle gå, men Pavel hade lite väl brått och svängde långt före mig, så vi började med en extra sväng. Sen fick han jobba en hel del i trav ute i snön. 
 
Efter jobbet så blev det inget gjort med hästarna, i stället åkte vi på 50 års kalas! God mat, och tårta, en massa trevligt folk och några Gin och tonic! Vi var nog hemma strax efter 2.00 så det blev inte så mycket sömn. Jag var ändå uppe och red Samar innan jobbet! Han fick gå ett lättare pass på banan med fokus på att vända och svämga i traven.
 
Efter jobbet så var jag snabb att byta om och börja med hästarna för att hinna ut innan mörkret. Det gick väl sådär, precis när vi red i väg så mörknade det, men jag hade pannlampa och såklart reflexer. Jag red Tant och hade Chokladen som handhäst, det gick jättebra och vi travade en del också. Sen jobbade jag Clarinett i töm, hon tycker nog att det varit lite jobbigt när vi jobbat galoppen så mycket i töm för i dag började hon kicka och bocka direkt när vi kom till galoppen, men när hon väl gav sig var hon väldigt fin och ville bara galoppera! Hon har mycket skalle och integritet, men vi är ju oftast överens. 
 
Sen kom Nisse och körde balar, och hjälpte mig in med Lemonaden och Dajmen. Dajmen ska opereras i morgon, den där skruven som opererades in i somras som gjorde benet rakare ska tas bort. Jag är sjukt nervös så ni får hålla tummarna!
 
Samar i morse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0