Uppesittarkväll!

Så var det jul igen! Hästarna är ute och jag har ätit en lång julfrukost, utan skinka (för den blev inte så bra, som tur är har vi en reserv i frysen) men med hemgjord risgrynsgröt som jag gjort för första gången, var väl på tiden.
 
Igår var jag på Ica, som vanligt, jobbade extra men det hör ju som till att jobba dagen innan jul. Jag var uppe och red Zebbe på morgonen. Fortsatte med jobbet sen i torsdags. Började med att "rida" från marken, han var direkt med på noterna. Stod sedan i en stigbygel och startade och stannade, gick också bra så jag satt upp. Två omgångar satt jag upp och skrittade några varv runt pallen, gjorde halter och startade. Han var jätteduktig och poletten hade verkligen trillat ner för vad jag ville! Guldstjärna till honom!
 
Efter jobbet så hjälpte jag direkt Linda att ta av framskorna på hennes häst, den fortsätter att vara öm och jag misstänker att sömmarna trycker. Hon reagerade ganska mycket när jag drog ut sömmarna på insida på den hoven så förhoppningsvis har vi rätt, drog av den andra framskon också så blir det lättare att rida. Sen fixade jag med Nisses julklappar och tog in hästarna innan det blev uppesittarkväll! Gjorde ägghalvor med räkor och ost, kex, julcider och godis, och såklart Bingolotto. Ingen miljonvinst den här gången heller! Somnade såklart på soffan sen men var i alla fall vaken till 23!
 
God jul på er alla!
 
Zebbe igår:
 
Pallen undersöktes noga efter ridningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0