Sista lediga dagen innan jul!

Sista lediga dagen igår innan jul, borde väl ha gjort en massa julstök men i stället blev det mest hästjobb, som vanligt alltså! Men lite julförberedelser hanns med och jul blir det oavsett!
 
Jag började med att jobba Szum i töm, och sedan red jag Lilla Grå. Hon var precis som dagen innan och jag red bara en liten stund innan jag bestämde mig för att hon ska få en veckas semester och så får vi se sen. Detta med att hon helt plötsligt kickar mot skänkeln är lite knepigt... Vi avvaktar och ser!
 
Clarinett fick trampa upp stigar, dels den slingan som jag trampade upp förra veckan och sen försökte jag trampa upp en lämplig unghäststig nere på grannens men det gick inte att rida fom jag tänkt så det blev inte så bra, men mycket snöpuls för Clarinett i alla fall. Chokladen tog jag i töm och testade ett annat bett, ett EE-bett som är lite speciellt och inte föll damen i smaken, hon fick ett spel och bockade, reste sig och blev lite blockerad. Tror vi testar ett annat bett nästa gång!
 
Sen åkte vi upp på byn och åt pizza, handlade julmat och en julklapp! När vi bar tillbaka så var det bara att byta om och åka i väg och tömköra en häst åt en kund precis här i närheten. Fortsatte sedan hemma med att tömköra Zebbe innan jag nattade hästarna. Gjorde så knäck, som faktiskt blev bra, innan jag tvärsomnade! Inte riktigt pigg i dag heller, har verkligen inte tid att vara opigg nu, men det är väl bara att fortsätta ösa på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0