Översnöad!

Måste vara några år sedan vi hade så mycket snö redan innan jul! Jag gillar det, perfekt för hästträning!
 
Jagbörjade med att jobba Szum i töm, nästa pass rider jag nog för han såg både trevlig och väldigt fräsch ut. Fortsatte med att rida Chokladen, är ju en och halv vecka sedan jag red sist så jag skrittade runt träd i snön och sedan red jag ner till stallet, kändes lagom och rn bra början för att rida ut själv.
 
Sen red jag Lilla Grå, longerade bort lite bus först och sedan fick hon jobba trav på volten. Hon är väldigt laddad just nu men höll sig på mattan när jag red i alla fall. Red sen Clarinett som först fick börja trampa upp en slinga där jag kan rida unghästarna sen. Där jag brukar ha min slinga ska det gå skogsmaskiner så jag fick göra den i en annan sommarhage, inte lika bra men det får duga. Efter några varv där i skritt och trav så red vi upp svänge i skogen ovanför gården, och jäklar vad snö det var! På vägen bort hade hon nog att bara ta sig igenom snön men på hemvägen var det upptrampat och mindre snö i träden så då kunde hon inte låta bli att busa lite. Sen var det bara att ta en paus för att torka, jag var också helt snöig när efter ridturen. 
 
Efter middag, skrivning av julkort och lite annat pyssel så tömkörde jag Zebbe. Han var verkligen superduktig! Började som tidigare med innertömmen direkt i bettet men kunde sedan flytta om till vanlig tömsättning, och han är fullt styrbar och gör det så bra!
 
Sen har jag tittat på finalen i Det stora hoppet, ätit glass och sovit lite i soffan! Nya tag i morgon!
 
Chokladen under dagens styrövningar runt träd i snön!
 
Från turen med Clarinett, mycket snö i träden!! Vart är stigen?
 
Så här såg Clarinett ut efter ridturen! Snö på rumpan, skydden på sniskan (och ett hade vi tappat i skogen) och schabraket fick jag skaka av snön av sen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0