Onsdag!

Ganska lugnt i dag med efter gårdagens vaccination. Tänkte att Chokladen skulle få gå ut en lugn skrittur i töm, nu blev det ju inte riktigt lika lugnt som jag hade tänkt... Jag hade precis övertygat henne om att gå förbi soptunnan och ut på vägen när jag ser att det kommer en timmerbil, typiskt! Bara att backa tillbaka henne på infarten tills timmerbilen åkt förbi. Sen tittade hon på en massa grejer, vinglade och var ner i en snödriva. Men det roligaste var atthon stoppade ner huvudet i snön, på exakt samma sätt som Räkan alltid gjorde första året jag hade henne, som en struts typ. Att de kan vara så lika varann! Vi måste komma igång och rida ut i alla fall!
 
Sen tömkörde jag Zebbe på banan. Gårdagens pusselbitar hade fallit på plats och han var jätteduktig. Han är lite mer osäker i höger varvet men jag kunde ändå i båda varv tömköra på spåret, göra volter och halter! 
 
Efter lunch så var det ridskolan resten av dagen. Även där en häst jobbad i töm och sen bombana på lektionerna. Nu är transporten påkopplad för morgondagens äventyr, håll tummarna att det inte blir regn!
 
Nyspånat i lösdriften, syns det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0