Nyårspanik!

Igår var det rätt lugnt på Ica, troligen på grund av söovädret, det fick vi igen i dag! Fullt ös när nyårspaniken brutit lös! Lite rolig kuriosa är att vi hade premiär på semlor i dag, och sålde 21 förpackningar  (med 2 semlor i varje)! Det är faktiskt väldigt mycket när det fortfarande är juletid!
 
Innan jobbet så tog jag Lilla Grå i töm, hon var fin i dag med och ser inte sådär irriterad ut som hon gjorde innan julvilan. Hoppas på att det håller i sig! När jag kom hem så stod det en ny häst i stallet! En d-ponny, Expresso, som ska utbildas och trimmas dressyr inför en framtida karriär som fälttävlansponny! 
 
Jag red Zebbe, longerade först och satt sedan upp några minuter. Fortfarande mest test av start, stopp och styrning, tycker att han fokuserar rätt bra på mig. Sen paus för middag och kaffe, innan Nisse chippade Wasabi! Det gäller att vara ute i god tid, sista dagen i morgon! Ni kan tro att vi fick lite panik när vi skulle börja, vid 22 tiden på kvällen, och Nisse bara hinner gå in till Wasabi så går strömmen!! Som tur var så var den tillbaka efter någon minut! Jag är imponerad över att Nisse kunde chippa och ta dna av min fjolliga fölunge! Men nu är det gjort, nästa projekt att kunna leda ut henne i hagen! Men det tar vi nästa år, alltså om ett par dagar.... Nu sova, i morgon fortsätter nyårspaniken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0