Mera snö!

Jag är väldigt glad och tacksam över den snö som kommit, säkert en decimeter bara sen igår, men med tanke på hur överladdade mina hästar är så får det gärna komma en halvmeter till!
 
I dag började jag och Elise med att rida ut på Clarinett och Gandalf. Vägen var oskottad men tyvärr lite is under snön på sina ställen, det tog inte Clarinett någon hänsyn till utan var tvungen att skutta lite. Sen hjälpte Elise mig att hänga på Zebbe, och i dag satt jag även upp på honom! Visserligen bara stillastående men jag satt upp och av några gånger, han tycker mest att det är mysigt och roligt med uppsittningsträning!
 
När Elise åkt så kom Linda, och vi red ut med Rabea och Lilla Grå. Lilla Grå var laddad även i dag och var som en studsboll när jag longerade innan. När vi red så skötte hon sig ända tills vi travade i snön, då kom det några rejäla luftsprång! Hon har ju inte gjort så mycket sånt när jag ridit men hon är verkligen pigg nu! Sen tyckte jag att det var dags att sätta igång Szum som vilat några veckor, han fick gå en kortare variant av galopprogrammet i lina. Han var rätt energisk men såg väldigt fräsch ut, nu blir det galopprogrammet och tömjobb någon veckan innan jag rider.
 
Sen blev det middag innan jag åkte på Hammarn och köpte kraftfoder eftersom det inte hanns med i röran igår. Men sen på kvällen blev det inte mycket gjort. Jag fick ont i ena ögat under eftermiddagen och det eskalerade lite under kvällen och jag blev även frusen och hängig, så jag sov en timme på soffan innan intag av mina hästar och sen hjälpte Nisse med hans hästar. Nu hoppas jag att ögat är bättre i morgon!
 
Orört vinterlandskap, helt fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0