Julkortsliv!

Det känns som jag bor i ett julkort just nu! Massor av vit, fluffig snö på marken och träden, och i dag ganska krispigt och kyligt med 15 grader i morse. Nu hoppas jag att prognoserna som utlovar plusgrader och regn i veckan har fel! Jag vill ha mitt julkortsliv kvar!
 
Jag red Chokladen på morgonen innan jobbet. Är så fascinerad över hur beteende nedärvs, Chokladen är en kopia av Räkan och jag får väl vara glad att hon bara stoppade huvudet i snön som en struts ett par gånger i dag! Vi red runt träd och ett par varv på den slinga som jag och Clarinett trampade upp i veckan.
 
Efter jobbet så hjälpte Linda mig med Zebbe, i dag skrittade vi på banan och lade till att jag kunde börja starta, stanna och styra uppifrån. Sen tittade jag på Lindas häst, hur den rör sig nu, och så red jag Clarinett på banan. Jag kom åt henne jättebra i höger galoppen, men sen förvandlades hon till en sprattelapa och vänster galoppen var bara bus och studs, misstänker att hon egentligen var lite trött...
 
I kväll fick jag i alla fall fakturorna skrivna, och nu sova. Dags att ladda för julveckan, nu kör vi järnet förbi nyår!
 
Härligt ljus i morse när jag skulle sitta upp på Chokladen!
 
Och efter ridningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0