December!

I dag började jag klockan 11 på Ica, det kommer bli lite andra tider nu framöver så jag passade på att utnyttja min lediga morgon ordentligt och jobbade två hästar i töm! Hann också bära bort några bommar från banan och fika lite innan jag var tvungen att åka!
 
Clarinett fick jobba i töm i en av sommarhagarna och jag trodde att hon skulle vara laddad men hon var nog morgontrött för det var ganska sega ben på henne. Sen tömkörde jag Lemonaden på banan och hon var jätteduktig! Fortfarande innertömmen direkt i bettet men hon är ganska styrbar och jag kunde styra runt på hela banan i båda varven, känns som poletten trillat ner för henne! 
 
På jobbet har jultempot börjat, dvs full fart, och jag har chockat kunderna med att ha glasögon i dag efter gårdagens värk i höger ögat. Jag har jobbat i 17 år och har bara haft glasögon någon enstaka dag så det var nog många som var brydd... Men i morgon kan jag nog ha linserna som vanligt!
 
Efter jobbet så red jag Chokladen. Longerade först och red sedan på banan, i dag testade vi lite trav också.  Det är bara andra gången jag travar på henne, gjorde det en gång i våras efter Tant. I dag gick det väl lite både och men jag tror att det kommer bli bra när vi tränat npgra gånger. Försökte mig även på att ledträna och jobba Dajmen lite men det gock inget vidare, hon var inte alls på humör och for mest runt. Kanske inte rätt läge när hon stått på box ett par dagar... Vi tar nya tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0