Terrängträning!

Eftersom semestern snart är slut så gäller det att passa på att göra lite roliga grejer så i dag åkte jag och Clarinett på terrängträning!
 
Dagen började dock med annat. Först longerade jag Odessa och repeterade uppsittning. Efter ett par gånger upp och ner så avslutade vi med att skritta lite och checka av styrning, start och stopp. Sen jobbade jag Szum lite i töm innan Nisse kom och bytte bakskor på Clarinett, de hon hade var flortunna och inget att åka på träning med. 
 
Efter en snabbfika och påkoppling av släpet så var det bara att borsta Clarinett och åka till träningen, självklart hamnade jag mitt i fredagsruschen i Östersund men vi hann i tid i alla fall. Jag red själv vilket var jättebra, vi fick jobba med just det vi behöver, Clarinett fick tänka själv och kunde inte bara hänga med och vi behövde inte lägga fokus på andra ekipage, så lyxigt! Clarinett hoppade allt och gick även genom vattnet utan tveksamheter, vi fick jobba med galoppen att få den lite kickade och kortare! Nu är det bara att fortsätta träna för det är ju just det här som är problemet även i dressyren!
 
När vi kom hem så klippte jag gräsmattan innan det blev en sen middag med rester sen igår, och så även lite bokföring.
 
Fina bilder från träningen tagna av Jossan Arvidsson 
 
Genom vattnet!
Sängen!
Och deras nyaste hinder!
 
Efteråt fick hon betforslisk som hon sekunden efter bilden togs hällde ut..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0