Rivstart!

Varmt i dag, i alla fall innan kvällens regn!
 
Dagen rivstartade med att några av Nisses hästar var på äventyr! När ordningen var återställd så hann jag faktiskt med frukost innan jag åkte till ridskolan och lastade en häst som skulle på sin sista resa. Körde henne alltså till slakteriet. Det är ju inte så rolig resa men det gick bra och det är ju lättare att stänga av känslorna när det är en häst man inte känner.
 
Hemma igen så lagade jag mat innan jag drog igång med hästjobbet hemma. Jag gjorde en ny provisorisk hage till Szum och Malle, mockade ur lite i boxarna och longerade Szum. Har inte kollat Szum sen vi var i väg på träningen och han var knackig, så i dag tog jag honom på lina bara för att se hur han såg ut. Han är definitivt bättre, men inte helt hundra bra. Ser inte halt ut men stel, speciellt i början. Ska nog sätta igång honom igen och se vad som händer. 
 
Så var det dags för Rauen och Viking att åka hem, blir tomt nu när tre hästar åkt på två dagar! Så i stället red jag hem Clarinett nere från betet, passade på att rida henne lite på banan också. Jobbade igenom galoppen ordentligt och hoppade några språng. Såklart kom regnet och jag var genomblöt! Sen kom Linda och jag liftade med henne ner till betet där vi red ut med Tant och Odessa. Det märks att Odessa hittat balansen för nu hänger hon med Tant bra och i dag galopperade vi också. 
 
Kvällen avslutades med te och rostade mackor, nu ladda upp för ridskolan i morgon!
 
Wasabi och hennes kompis, dom är så gulliga ihop!
 
 
Så söt!
 
Från våran kvällstur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0