Morgonjogg!

Mina hästar har ju hållt sig i hagen nu hela semestern, men nu när det är dags för jobb igen så passar dom på, det är ju så typiskt! Igår skulle jag i väg på lektioner på morgonen och åkte ner till betet på vägen dit, då var såklart två pållar ute på vift! Nu var det ju bara två, de var lättfångade och hagen lätt att laga. Tråden var indragen i hagen så antagligen hade någon fastnat i den eller så har dom haft besök av något djur. Jag fick mig en morgonjogg i alla fall!
 
Jag var 20 minuter sen när jag åkte men innan sista lektionen var jag i tid igen, detta tack vare att jag alltid har lite extra tid mellan lektionerna. När jag kom hem igen så fikade jag lite innan jag åkte och fyllde vatten i hagarna och till slut fick rida lite!
 
Red Rauen, först skrittade vi fram i skogen och sedan fick han jobba på banan. Riktigt fin! Besten jobbade jag i töm över bommar, han var lite stel i början men blev bättre sen! Sen matpaus och så tömkörde jag ut en sväng med Viking på kvällen. Avslutade med att åka och köpa godis för att sedan bokföra resten av kvällen!
 
Viking ute på tur igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0