Lugnare söndag!

Blev en lugn söndag, trots att planen inte var så från början.. 
 
Bättre i ryggen, men inte bra, men det går bra att rida och det är huvudsaken! Red först Rauen, men med Szums gamla dressyrsadel, den jag försökt sälja. Sadeln som är med Rauen hamnar lite i bakvikt nu när han är lite väl rund om magen och omusklad och det är verkligen döden för min rygg nu eftersom jag hamnar ännu mer i svank då och trycker ihop kotorna. Med den här sadeln blev det bättre, men inte perfekt, det gick i alla fall bra att rida. Sen red jag Besten, han fick först skritta uppe i skogen och vända runt träd. Det är bra jobb, lösgörande och hjälper till med böjningen. Sen red vi lite på banan, först lite galoppjobb och sen avslutade vi med trav och han kändes fin!
 
Sen kom Linda och vi red ut med Tant och Odessa. Blev en massa trav uppför backarna och det var en trött Odessa efteråt. Tant fick stanna på det stora betet så flyttar jag unghästarna i början av veckan, ville inte påfresta ryggen med den promenaden i dag.
 
Tanken var att vi skulle åka och hämta en av Nisses hästar som varit utlånad i kväll, men Nisse hade migrän på gång så i stället fixade jag middag och äppelkaka till kaffet sen. Nu ladda om för Ica i morgon!
 
Så här trött såg Rauen ut innan dagens ridning, han var desto piggare att rida sen!
 
Från skogen när jag och Besten styrde runt träd i dag! Vem behöver konstgjorda naturbanor när man har skogen runt knuten?

Kommentarer
Postat av: Lillemmish- mode - inspo

så härligt med ridtur =)

ha en bra dag
kramizz

2017-08-21 @ 09:52:44
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0