Hallondag!

Jag hann ju inte alls med allt jag skulle igår, och i dag är det ju en massa hoppning från EM på tvn så det blir nog inte så mycket gjort i dag heller...
 
En av planerna för igår var att gå tillbaka med unghästarna till det stora betet, men det slapp jag göra. Fick ett sms på morgonen med en bild på trötta bäbisar som låg och sov på gräsmattan utanför hagen vud det stora betet. De hade helt enkelt gått tillbaka själva och jag behövde bara släppa in dom i hagen! Smidigt! I stället började jag med att göra en provisorisk hage på gården till Szum och Malle, de ska få flytta tillbaka på gården och beta av lite mellan hagarna och runt ridbanan. Sen red jag ut med Besten som fick trava och galoppera på grusvägen innan jag jobbade Rauen och Viking i töm över bommar. 
 
Lite paus, jag plockade ett par liter hallon, och följde med Nisse och körde en häst till bete och sen hjälpte honom att ta ut sto och föl ur en annan beteshage. Vi åt fläskpannkaka, med färska hallon, och var och handlade, innan det var dags för kvällspasset. Det börjar ju bli mörkt på kvällarna så man kan ju inte hålla på hela natten längre. Jag red i alla fall lite dressyr på Clarinett och checkade av det vi jobbade med på träningen i lördags, och nu föll alla bitar på plats! Hon var jättefin och jag hittade verkligen känslan i galoppen, där jag ju fick jobba med att rida på en lägre växel. Riktigt bra känsla! Sen var det dags för Chokladen att börja jobba igen, longerade henne lite för att friska upp minnet och komma igång. Men hon var lite öm i fötterna så hon kommer behöva skor innan vi börjar på att rida ordentligt, tills vidare får vi hålla oss där det är mjukt.
 
Sen blev det hallonpaj till kvällsfika, sent som vanligt! Och nu hoppning på tvn, ingen ordning alls nu!
 
Rauen på banan i dag!
 
 
Clarinett efter ridningen på gräset utanför hagen, kvällssolen lyser!
 
Och så Chokladen som har slut på semestern och ska igång efter sommarbete och vila.

Kommentarer
Postat av: Lillemmish- mode - inspo

så fina hästar =)

ha en bra dag
kram

2017-08-23 @ 10:15:05
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0