Fredag!

Igår hade väderprognoserna utlovat regn, ganska mycket och mest hela dagen, och visserligen var det mulet och det kom lite duggregn men så mycket mer vsr det inye förrän på natten då det faktiskt regnade. Tycker att prognoserna har stämt väldigt dåligt den här sommaren!
 
Jag började i alla fall med att rida lite dressyr med Clarinett som kändes väldigt fin. Sen fortsatte jag med hästarna hemma på gården, och red då först ut Rauen. Han fick jobba på grusvägarna med mycket skritt och en del trav i uppförsbackarna, och en väldigt pigg häst. Sen fick Besten gå ett pass på banan, med bland annat sidvärtsarbete. 
 
Precis när jag hade börjat gå runt och fixa hagen där kallbloden ska gå så började det regna. Som tur var inte så mycket och hagen var snabbt fixad. Dessutom ringde Nisse och undrade om vi skulle äta och handla, så då åkte jag upp på byn i stället.  På kvällen sen red jag och Linda ut med Lilla Grå och Tant. Vi red uppför backarna och dessutom lite galopp så Lilla Grå var helt slut när vi var klara, så trött att hon inte orkade gå från grindöppningen när jag släppte ut henne. Avslutade med att flytta kallbloden till den nya hagen och de firade med en rejäl kvällsgalopp!
 
I dag är det höst ute, känns rätt trist och energin är inte på topp direkt!
 
Trött häst efter kvällens ridtur! Kolla öronen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0