EM-feber!

Onsdagen började med EMhoppningen, så spännande och så roligt att det går i Sverige, och att det faktiskt visas på tv! Nu hade jag varken ro eller tid att sitta så jag såg två av svenskarna och fick följa resten via Facebook. 
 
I stället kopplade jag på släpet och åkte ner till betet. Där började jag med att jobba Odessa i töm, poletten har börjat trilla på plats och hon börjar jobba med kroppen som jag vill. Longerade Chokladen på gräset, vilket gick mycket bättre, och med sadel. Hon känns mer vuxen och mogen nu så det blir nog bra att komma igång igen. Sen byggde jag om stonas hage innan jag lastade in Szum och Malle och körde hem dom till gården. Där red jag även Rauen, som fick skritta fram i skogen och sedan jobba på banan och longerade Viking, som jag satte en lång inspänning på. Han är ju så mycket tömkörd att det inte var någon grej alls för honom.
 
Sen grillade vi till middag, kändes nästan som semester trots att det var kallt, innan jag åkte i väg för ett par lektioner. Blev bjuden på fika också så det var mörkt och sent innan jag var hemma, tycker att det är lite jobbigt med mörkret som bara kommer tidigare nu, missade dressyren från EM men ett lagbrons var ju bra jobbat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0