Dressyrträning med ryggont!

Att åka på dressyrträning med ryggont kanske inte var så smart, men det fungerade faktiskt! Fast jag knappt tog mig in eller ut ur bilen så kunde jag rida! Och jag var glad att träningen var i ridhus för jäklar vad det regnade!
 
Jag började med att tömköra Viking. Hade inte så ont i ryggen i morse men när jag kratsade hovarna på honom så snällde det till i ryggen och sen fick jag en väldigt konstig hållning... Tömköra gick bra, jag tömkörde honom till en vändplan där jag jobbade med volter och travjobb, och sedan tillbaka igen. Han skötte sig helt perfekt!
 
Sen var det bara att packa in Clarinett och Szum i transporten och åka till Wången. Bitvis regnade drt så mycket att torkarna inte hann med och det var massor av vatten på vägen. Hästarna har skött sig bra med lastning, åka och att vänta i box medan den andra reds. Clarinett hade lite seperationsångest men glömde det när vi red. Med henne fick jag jobba med att verkligen få igenom vänstersidan som är svår, vi red bland annat bogen in. Galoppjobbet handlade om att få lite lugnare och bärigare galopp.  Bara att fortsätta träna.  Szum har ju varit spänd och knepig hela veckan, nu såg Sara samma saker som jag varit lurig på, faktiskt exakt samma funderingar trots att jag inte sagt något. Jag red inte så mycket, några minuter för att se hur han såg ut. Nu är det till att fundera hur jag ska gå vidare. Tråkigt nog så flyttar Sara söderut så det kommer bli färre träningstillfällen, jag undrar verkligen hur jag ska klara mig?
 
När jag kom hem på kvällen så hade regnet upphört och till och med solen tittade fram så då tog jag och tömkörde Odessa också. Vi körde ner till granngården och där fick hon jobba lite på volt i skritt och trav ute på en äng, bra jobb i dag. Nu får jag igen för all bilkörning och dressyrträning, ryggen är inte nöjd alls. En dusch och sen sova!
 
Här är vi på väg ut från ridhuset och till transporten!
 
Lastade! Här ser man liye hur blött det var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0