Wången igen!

Så är jag på Wången igen, men det blev inte som jag hade tänkt mig...
 
Jag hade väckarn på före 5 så jag skulle hinna upp till sitskursen. Men kände direkt att jag mådde sådär, men jag brukar kunna ha ont i magen och vara hängig på morgonen så jag tänkte att det nog ger sig när jag kommit igång. Fick i mig ett halvt glas proviva och var på toa tre gånger på en halvtimme och var spyfärdig av att gå uppför trappan... Bara att inse att det inte fungerade och jag lade mig igen, lyckades sova nästan en timme och mådde lite bättre, tillräckligt för att kunna släppa ut hästarna och fixa stallet i alla fall. Bestämde mig för att åka om än försenad. 
 
Jag drack väldigt mycket apelsinjuice igår kväll, säkert  en och halv liter, misstänker att juicen antingen var dålig (efter bäst föredag vilket jag sällan bryr mig om) eller så blev det bara för mycket apelsin... Dålig blev jag i alla fall!
 
Jag kom fram lagom till de drog igång efter lunch. Mådde ändå bra då, och hade fått i mig en macka och en banan och inga toabesök. Vi skulle göra sitsoptimering på varann i ridhuset och det blev nog lite jobbigt för jag blev jättedålig igen och jättefort! När jag såg mig i spegeln var jag likblek! Men jag låg några minuter på toalettgolvet, fortfarande utan att spy något, och sen fick jag en stol att sitta på! Det tog bara en liten stund så var jag piggare igen. Tyvärr blev jag väldigt frusen i stället....
 
När kursen var slut för dagen så tittade jag på när Sara red på islandsovalen innan jag checkade in på hotellrummet. Jag har planerat lite inför teorikurserna men mest har jag nog slappat och sovit, tror att jag behövde det. Frös jättemycket nu och misstänker kute feber eller så är jag bara hängig efter att inte ha ätit något i dag.. Det visar sig i morgon, jag hoppas på att vara pigg då!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men hua att va dålig.
Vart finner du deras kursinfo?
Ständigt saker folk varit på som jag inte hittar igen. Bor ju nära nu 😉
/Camilla

Svar: Den här kursen har bara gått ut till de som gått första delen. De lägger ut sina kurser på sin Facebooksida, Equestrian fysio! 👍
Pernilla Engström

2017-04-20 @ 00:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0