Wången åter igen!

Den här dagen började som gårdagen, alltså inte alls som planerat...
 
Klockan 3.30 var vi uppe och en timme senare var mina hästar fixade, hingsten lastad och vi var på väg, som tur var i god tid. För vi hann bara förbi Krångede, en sådär 5 mil (av 17,5 mil) när motorlampan på Nisses bil började lysa och bilen gick ner på något typ sparläge. Efter en kort stunds funderande så vände vi och åkte hem och bytte bil! Själva bilbytet gjorde vi på mindre än 5 minuter (!!!) men vi var ju ändå nästan två timmar sena när vi kom i väg för andra gången! 
 
Men vi hann upp innan premieringen började, vilket var tur för Nisse skulle ju inte bara visa häst han skulle även mäta alla hingstar och vi hade en av kälkarna till körprovet i våran transport!
 
Resten av dagen flöt på, vädret var trist med rejäl blåst, men en hel del fina hästar. Framförallt en fin svart nordsvenskhingst med 10 på traven och en irish cob som också rörde sig fint. Nisse visade den hingst som han ska ha på station i sommar, en fin och dessutom mycket trevlig herre, för sundhetskontroll. Då får de inga poäng utan bara ett utlåtande om skicket.
 
När vi kom hem så var jag tvungen att vila och sova en liten stund innan jag orkade med mina hästar. Som ni förstår så blev det inget ridet utan jag och Chokladen tränade på att gå slow i backe (se gårdagens inlägg) och sen tog jag in och nattade. Mina hästar har vilat sig i form denna vecka, men vädret har ju också varit trist med blåst hela veckan, så det får vi ta igen till veckan!
 
Furir i blåsten!
 
 
I ridhuset:
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Furir ser nätt och fin ut, väldigt snygg. Svartbrun? Han har så trevlig färg och jag noterar att han är ljus fram på mulen.

Hoppas han gör fint ifrån sig, ser snäll och fin ut.

Svar: Ja han är jättefin och jag gillar modellen på honom. Jag vet inte riktigt vad det står för färg i passet men jag gissar på mörkbrun, han ser nog lite mörkare ut på bilderna än i verkligheten. Han har en riktig nordismule!
Pernilla Engström

2017-04-23 @ 23:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0