Tandlös!

Dagarna rusar i väg, och jag hinner inte alls med allt jag vill!
 
I dag började jag med att montera upp övervakningskameran till fölhagen, jag har inte kopplat in den än (och Räkan går ju inte i den hagen än heller) men det är förberett i alla fall. Som hon ser ut nu så brukar det vara föl inom en vecka, så det börjar dra ihop sig!
 
Sedan red jag Clarinett, provade att ta bort padden under dressyrsadeln för att se om det blev bättre, men det blev sämre då nu behöver jag inte fundera över det. Däremot kändes hästen superfin och speciellt galoppen som det verkligen har släppt mycket i efter kursen på annandagen. Avslutade med att skritta lite i terrängen i skogen.
 
Så kom Linda och vi började med Odessa. Longerade, repeterade att jag hängde på henne och avslutade med att jag satt på henne. Jag satt upp och av några gånger och det kändes lugnt. Sedan red vi Tant och Chokladen, som sist skrittade vi i skogen hemma i lite besvärlig terräng, efter kursen förra veckan så är jag ännu mer övertygad om att det är rätt träning för Chokladen. I dag var hon väldigt spänd när vi började och hon fick även ett ryck och bockade lite och reste sig en gång, jag tror att det var lite lättare sadeltvång och bara en massa spänningar som skulle ut för så fort hon hade gjort det så slappnade hon av och gick bättre. 
 
När jag var klar i stallet så var det fika och ombyte och sedan sista tandläkarbesöket. I dag har jag dragit en visdomstand, och det hoppas jag att jag aldrig behöver göra om! Sen lite ärenden, i väg på en lektion och så hade jag teorikurs! Denna gång om sits och liksidiga ryttare, alltså det som kag gått så många kurser i, det är verkligen svårt att prata om det eftersom det fortfarande är mycket kvar att lära och förstå, och det är ett svårt ämne. Men jag tror och hoppas att deltagarna fick något med sig hem i alla fall! Förhoppningsvis har jag fått de att tänka till lite, inte bara i ridningen utan kanske även i bilen och i köket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0