Skitväder *2

Nu har det varit skitväder i två dagar. Igår regn hela dagen, jag var ju på Ica och sen på kvällen på möte med ridklubben så jag slapp vara ute men blött blev det överallt. I dag har det blåst ordentligt och så lite snö på det, inte alls något mysväder. 
 
Jag började i dag med lite inomhusjobb, förberedde kvällens teorikurs och diskade efter förra kursen. Sen trotsade jag blåsten och jobbade lite hästar. Först fick Clarinett och Lilla grå gå i töm, Clarinett såg väldigt fin ut efter träningen i helgen. Tant red jag på banan för första gången på länge, vilket märktes, hon kändes väldigt otrimmad. Vi hoppade några sockerbitshinder också och där var vi nog båda två ganska otrimmade! 
 
Chokladen var ganska okoncentrerad i blåsten så henne longerade jag bara lite enkelt och hon fick skutta över några sockerbitshinder hon med. Först var hon lite brydd men sedan gjorde hon det så enkelt. Sen kom Nisse och körde in en höbal till Räkan som inte fick någon sist, innan jag avslutade med att longera Odessa. På henne hade verkligen poletten trillat ner nu och det gick jättebra! Jag kunde göra övergångar till och från trav i båda varv och inga större försök att vända eller smita i väg! Nu är det dags att gå vidare med att ta ner stigbyglarna, börja med lite förberedande uppsittningsövningar och sen även tömkörning, vill ju gärna kunna styra sen när jag ska rida också!
 
Sen snabb middag, pasta carbonara, innan i väg för att ha en lektion och köra repris på söndagens teorikurs. Nu är jag rätt trött så nu blir det sova!
Odessa i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0