Helgtempo!

Så har åter en helg passerat! 
 
Igår longerade jag Odessa innan jobbet, går lite bättre för varje gång så snart är det dags att ta ner stigbyglarna!
 
Efter jobbet så var det snabba bud att byta om, äta, koppla på släpet och göra i ordning Clarinett för att åka till Dannero på dressyrträning. Vi red för Sara, jobbade bara med att få lite mer tryck i henne, speciellt i galoppen, och få henne mer framme för skänkeln. Hon tog jobbet bra, och hon blev fin, så nu blir det fokus på det framöver! Sen kan jag konstatera att hon är väldigt lättsam att vara ute med, speciellt om man jämför med Szum, och hon mer eller mindre travade uppför rampen till transporten! När vi kom hem var det sent så när jag nattat hästarna så var det bara att sova!
 
I morse fortsatte tempot, innan jobbet förberedde jag hallonpaj till kvällens teorikurs och red Szum. Även Szum fick jobba med att få mer tryck och mer framme för skänklen.
 
På kvällen efter jobbet så hade jag teorikurs hemma om ridlära, grundridning och dressyrrörelserna. Ganska många med och det blev en bra kväll, och gott fika, nu kör jag samma kurs på tisdag med på annat ställe. Efter kursen kom Nisse och körde balar, och sen var det visst kväll och sent igen!
 
Clarinett innan hemfärd från Dannero igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0