Aprilväder de luxe!

Även om det känns som det varit aprilväder sedan i höstas så tog det nog priset i dag. Bara under tiden jag tömkörde Chokladen hann det växla mellan regn, snö, hagel och stormbyar.... Och såklart blåst på det, känns som våren blåser bort!
 
Lite bättre väder på förmiddagen. Jag gjorde fölhage och fixade klart det sista papperen pch skrev fakturor inför teorikurserna innan jag började med hästarna. Först ut var Lilla grå som fick gå lite i töm. Sedan red jag Szum, det började blåsa upp och han var ofokuserad och stod emot, red tills han började släppa då avslutade jag.
 
Odessa fick prova på lite tömkörning. Väldigt enkelt, innertömmen direkt i bettet och yttertömmen över ryggen och så jobbade vi på volt med halt och start. Gick väldigt bra så nästa gång avancerar vi lite. Avslutade med att tömköra Chokladen, först i skogen hemma med rejäl backe och mycket att lyfta på benen föroch sedan lite travjobb på banan. 
 
Sedan en snabblagad middag innan jag åkte i väg till massören igen, min ischias stör mig fortfarande, sedan efter det så körde Nisse balar till mina hästar innan jag åkte i väg för några lektioner. Det är faktiskt ännu roligare att ha lektioner nu efter alla kurser jag gått, men det var samma knyckiga väder. Sista lektionen innehöll både regn och snö, sen när vi var klara tittade solen fram! Nu har är hästarna fixade och jag har fikat glass så nu blir det natt!
 
Odessa funderar över dagens övningar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0