Två veckor senare!

Det är nu två veckor sedan vi hade fullt race med att förbereda alla hästar till Wången och sommarpremieringen. Kom på att jag glömt att berätta en sak angående detta!
 
Francesca som var hos mig i början av sommaren visades på Wången och gjorde bruksprov för ston, ett ridprov med sin ägare. Tyvärr missade jag deras ridprov, som allt annat, ville gärna se det men då höll vi på fläta och fixa de som skulle köras. Men ridprovet gick bra, och jag har fått höra från flera håll att det såg bra ut, vilket såklart är jätteroligt för ägarna. Som ni kanske minns så hade Francesca haft problem med galoppen hos tidigare ägare och vi jobbade ju ganska mycket med det, så det är skönt att det fungerade bra även under test. 
 
Stort men sent grattis till godkänt ridprov!
 
Jag och Francesca trimmade i gräshagen i juni!

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Tusen tack! Och tack för att du förberedde henne så fint innan.

Med tanke på att hon var rätt spänd när det var dags var jag så glatt överraskad över hur snabbt hon fann sig och ändå presterade riktigt bra! Galopp åt bägge hållen, även om hon inledde väl dramatiskt med att stegra sig. Jag hoppas så det såg tjusigt ut ;) Men jag satt ju kvar och sedan gick det som en dans! En snabb dans bitvis, men fullt godkänt och det var ju målet.

Så ta åt dig av äran, tiden hos dig betydde allt.
Tack igen :)

Svar: Tack själv! Så tråkigt att jag inte hann se er. Det blir ju alltid lite spänt när det är test sådär, bra jobbat och skönt att det gick bra!
Pernilla Engström

2016-09-10 @ 07:25:06
URL: http://manadis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0