Strömlöst!

Lite mindre dramatiskt i hästlivet i dag, men desto rörigare på jobbet!
 
Började med att jobba Pavel, just nu har vi backat tillbaka så jag jobbar från marken, hänger, sitter upp och av, böjer halsen åt olika håll, hoppar, viftar på armar och annat som nog ser rätt märkligt ut, gärna flera av grejerna samtidigt. Nu kan jag återigen sitta på honom och det känns lugnt för oss båda.
 
Sen till jobbet där vi jobbade halva dagen med halva butiken strömlös! Det gick en huvudsäkring, eller den gick flera gånger, och det gick inte lösa förrän vi fick lite proffshjälp av en elektriker. Inte nog med att halva butiken var mörk så har vissa kort inte gått att använda i kassan, varken datorerna eller hissen har fungerat och kylarna har stått, och vi har inte kunnat göra något annat än att mysa runt i mörkret och försökt förklara läget!
 
Efter jobbet så red jag Clarinett på banan. Fick lite mer snurr på galoppen i dag och jag inser att det är tur att banan är större när vi ska tävla för min bana kändes minimal! Sen flyttade jag unghästarna och Charmonix tillbaka till det stora betet där de ska få gå någon vecka till. 
 
Nu är det bara en dag kvar på Ica innan jag har ett par dagars ledigt igen, känns bra!
 
Från dagens hästflytt, bild med rörelse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0