Onsdag!

Sommarväder i dag med men det blåste upp under dagen så då kom höstkänslan tillbaka. 
 
Började med att mocka ur det sista ur boxarna, sen jobbade jag med Pavel. Han var spänd när jag skulle rida i dag så jag måste backa tillbaka ännu lite mer, det är en känslig och lite speciell häst, blev ju ett bakslag i lördags så det behövs ännu mer grundjobb. Jag ser det inte som ett bakslag utan mer som en tecken på att det finns mer som behövs jobbas med, jag har ju gått väldigt långsamt fram med honom men det har ju verkligen behövts. Det är ju en häst som ska säljas sen så han måste verkligen vara trygg, så vi repeterar lite till. Jag får ofta frågan om hur lång tid det tar att rida in en unghäst, och det är verkligen omöjligt att säga för de är ju så otroligt olika hästarna, Pavel är en sån som behöver mer tid. Men jag brukar ju gilla de hästar som behöver lite mer tid, titta bara på Szum, jag ser det inte som en nackdel bara det blir bra i slutänden!
 
Sen red jag Lilla grå, som ju också är en häst som behöver lite mer tid, nu är det ju säkert två veckor sedan sist jag red och dessutom hade det blåst upp ordentligt. Hon var lite spänd så det blev mycket skrittjobb och en del trav på volten men inget mer avancerat.
 
Så var det egentligen dags att tvätta av boxarna, men jag kom ju inte överens med högtryckstvätten! Tog med mig den till Nisse där det visade sig att det var något trasigt i handtaget, så med nytt handtag fungerade den igen! Så nytt försök i morgon! I stället hjälpte jag honom att flytta lite hästar och kor, bland annat fick Räkan och Dajmen ny hage! 
 
Sen middag, några lektioner och i kväll nya balar till mina hästar. Nu sova och ladda inför ny dag med fullt race i morgon!
 
Full fart i ny hage!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0