Lemonad på vift!

Morgonen började med att en liten ett åring hade hamnat på fel sida staketet, Lemonaden stod så nöjt och putsade gräsmattan när jag kom ner. Hon är verkligen orädd, det var två gubbar som klättrade på taket och när de åkte sedan flyttade hon inte på sig förrän bilen var en meter i från henne. Vi kan säga att hon var helt orädd för allt utom att bli fångad! Kraftfoder hjälpte inte och någon grimma tänkte hon inte ha på sig, som tur var så är hennes storasyster väldigt snäll så jag satte på henne grimma och bogserlina (var vad jag hade i bilen) och ledde ut henne, självklart hängde Lemonaden med henne tillbaka in i hagen. Sen hade även valackerna rivit sin hage och hade en stolpe i delar, vad gör mina hästar på nätterna egentligen?
 
När jag väl kom igång med hästarna så fick Szum gå galoppprogrammet i lina och sedan jobbade jag Pavel. Han galopperade väldigt fint i linan i dag, vi gjorde sen alla möjliga övningar men det som var nytt i dag var att jag hängde på honom i skritt och gjorde halt och startade, själv utan hjälp! 
 
Sen plockade jag ner tråden på en av vinterhagarna, åkte ner till en av beteshagarna och tog ner tråd där med så jag kan använda den tråden till vinterhagen sen. Middag blev det på byn och sedan i väg på några lektioner. Nu har jag letat hästar i mörkret i hagarna med ficklampa, och alla hästar var hemma, gillar verkligen inte mörkret!!
 
Szum laddar upp inför galoppprogrammet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0