Inlägg på vift!

Det verkar inte bättre än att mitt inlägg från igår har försvunnit! Sånt är irriterande, inte minns jag nu vad jag hade skrivit heller! 
 
Jag och Elise red ut på förmiddagen i alla fall med Tant och Gandalf. Sen jobbade jag Clarinett lite i töm på banan, hon har ju vilat sen tävlingen. Avslutade hästavdelningen med att tömköra Pavel i skogen. Han fick gå i besvärlig terräng, vilket innebar att vi gick över, underoch igenom träd, buskar och sly. Trots att det lät ganska mycket om både honom och mig när vi gick, att det fastnade grenar i gjorden och var allmänt besvärligt så gick han som en klocka! Rakt igenom allt och med riktigt bra bjudning, jag är imponerad!
 
Sen en snabbdusch och sedan i väg på massage och zonterapi, vilket var behövligt! Vidare i väg för att köpa kraftfoder, sen middag och slapp kväll som avslutades med äppelpaj!
 
I dag red jag Szum innan jobbet. Fick till ett riktigt bra galopparbete i dag, men kunde inte vara helt nöjd ändå och när jag satt av funderade jag på att sälja honom... Jag tycker inte att jag rider tillräckligt bra, han är för stor och för svår, men jag gillar ju honom och dessutom lär jag mig massor.
 
Efter Ica så jobbade jag med Pavel, i dag utanför boxarna. Mest repetition av det vi gjorde i onsdags, men i dag stod jag i stigbygeln och startade och stannade honom, gick jättebra! Men sen var han nära döden när jag skulle hänga från höger sida, som vi ju ändå gjort några gånger, men på ett par upprepningar gick det också bra. Och såklart några upp och avsittningar. Avslutade kvällen med att packa Szums grejer till träningen i morgon!
 
Gårdagens bild på Lemonaden, Charmonix och Signe. Sista veckan på betet nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0