Vintertid!

Helgen är över igen, och nu har vi dessutom vintertid. Är inte så förtjust i det, men det är ju bara att gilla läget., och gilla mörkret!
 
I lördags började jag med att jobba Pavel i töm, fortsatte samma jobb som i torsdags att få honom komma lite mer till arbete. Sedan åkte jag i väg för en lektion innan lite lunchfika, och så på med transport och göra i ordning Szum. 
 
Vi var till Dannero och tränade dressyr för Sara, det gick bra även om han blev väldigt trött! Sen på kvällen var jag till grannen en sväng medan Nisse var fyllechaffis åt flera gäng. 
 
Även igår var det dressyrträning, denna gång var det Clarinett som fick följa. Hon skötte sig bra och jag fick mycket bra hjälp och tips, framför allt med böjningen som jag tycker är svår på henne. Sen när jag kom hem så jobbade jag Lilla grå i töm innan jag följde med Nisse som skulle skjutsa i väg Signe. Signe, ardenner ettåringen som gick hos mig i sommar, är utlånad som sällskap till en annan ettåring i några år. Resan började dramatiskt eftersom Signe hoppade över bommen efter bara en kilometer, men det löste sig och resten gick bra. Men det var ju en bit att åka så det var sent innan vi var hemma igen, blev väl sammanlagt ca 60 mil i bilen igår!
 
Mrn så mycket vettigt blev ddt inte gjort förra veckan, skyller på att jag var sjuk. Den här veckan måste det bli andra bullar, först och främst ett ryck med lösdriften!
 
Trött Szum efter träningen i lördags!
Clarinett spanar på travhästar efter sin träning, och ser inte alls lika trött ut!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0