Stel som en pinne!

I morse höll jag knappt på att ta mig ur sängen och bestämde snabbt att det inte fick bli en ridfri dag! Jag är för gammal för att ramla av så här!
 
I stället så började jag med att jobba Pavel lite, jag longerade honom över en upphöjd bom och sedan hjälpte Elise mig så jag kunde stå i stigbygeln och hänga lite, inte läge för mer i dag eftersom jag är minst sagt stel! Szum fick gå galoppprogrammet i lina och sedan lite fika och iväg för lektioner. 
 
Hemma igen så blev det en lugn eftermiddag med mat och soffhäng, sen på kvällen fick Chokladen först prova bett för första gången och sedan även tömkörningsgjorden. Hon trodde nog att hon skulle dö när jag försökte lirka in bettet först, men sen insåg hon att det inte var någon fara. Typiskt Räkanbeteende, "det här förstår jag inte så det tänker jag inte göra! Var det inte svårare än så här? Då gör jag det gärna". Choklaen är verkligen Räkan upp i dagn! Nu har jag hunnit med lite fakturering också, borde egentligen bokföra men jag ska i väg tidigt i morgon på en väldigt intressant sitskurs så jag tror att jag prioriterar att sova!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0