Sjuk!! Igen!!!

Nu är det tredje gången den hör förkylningen tar om, i dag var jag helt oförberedd eftersom jag känt mig frisk i nästan en vecka! Kände mig frisk i morse också, så blev ordentligt förvånad när förkylningen anföll mig!
 
På förmiddagen red jag Szum, han kändes riktigt bra och jag var faktiskt nöjd! Sen longerade jag Chokladen, i dag utan kapson vilket gick bra, däremot tyckte hon nog att hennes matte var galen när hon började hoppa bredvid henne... Stå vid pallen, rycka i stigläder och klappa i sadeln går bra, men att börja hoppa -där går gränsen! Men det är ju bara första gången vi tränar på det också!
 
Jag hann även med att sätta upp några stolpar i den nya hagen, sånt tar alltid längre tid än man tror när det är nytt för man behöver fundera lite på hur det ska dras och så förutom att isolatoter ska på och stolparna ska ner. En början i alla fall men ännu det mesta kvar...
 
Åkte till Nisse för att äta lunch, hann knappt dut innan jag började nysa och på en timme så var jag heldålig! Snorig, hängig och feber! Eftermiddagen och kvällen har tillbringats i soffan, det enda vettiga jag gjort är att koka saft (av koncentrat!!) och ta in hästarna! Känner mig sjukt stressad över att jag har så mycket att göra och att jag inte får något gjort! Har mycket kvar att göra innan vintern och med lösdriften som jag är lite lätt sttessad över! Dessutom känns det som jag gör av med en massa pengar nu och det kommer inte alls in pengar  i samma takt! Men jag är säker på att det löser sig, det gör det alltid och just nu är första steget att bli frisk!
 
Chokladen i dag, utan kapson och med bett!
 
Så här brukar jag fästa longerlinan när jag börjar longera med bett, haken sitter både i bettet och nosgrimman, då blir det inte samma tryck på bettet. Det här är alltså på yttersidan, sen går linan genom bettringen på inner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0