Sitsfokus!

Ja ha då har två dagar gått, jag är piggare men inte har jag fått så mycket gjort...
 
Igår började jag med att rida Szum, han var precis som tidigare när han inte ridits innan spänd i början. Men det släppte rätt fort, blev ett lättare pass med fokus på sitsen! Sen red jag och Sandra ut med Tant och Kakan, och efteråt så hjälpte Sandra mig med Pavel. Han var spänd när jag höngde, men det är ändå bra för han studsade några gånger men kom inte i väg utan fick stanna innan jag gled ner. Nu ska han få några dagars vila och ladda om lite!
 
Sen plockade jag ner det som var kvar av den ena sommarhagen, så nu har jag "bara" en sommarhage kvar att ta ner, måste hinna göra det innan snön... På kvällen följde jag med Nisse på en lite roadtrip, han skulle hämta en sele, och när han ändå åkte så även ett par höbalar, så då fick jag se lite av Jämtlands skogar! Såklart var det rätt sent innan vi var hemma och hästarna inne!
 
Även i dag började jag med Szum, och även i dag med fokus på sitsen och det vi pratade om på kursen. Han blev riktigt fin, men det här med aty rida med bara vänster hand är inte lätt på Szum! Dock går just det lite bättre på Clarinett som jag red senare, hon vsr dessutom jättefin. Och även galoppen går riktigt bra nu! Sen longerade jag Chokladen, hon fick ha träns och bett under kapsonen. Även i dag var hon lite upprörd över bettet men bara jag satt in det går det bra, sen kom det några reaktioner i longeringen men i gengäld så brydde hon sig inte alls när jag drog ner stigbyglarna, och det är ju ändå bara andra gången vi gör det.
 
Så kom Nisse och hämtade hem Signe, det gick jättebra trots att hon inte haft grimma på hela sommaren och inte åkt transport ensam förut! Sen åkte vi upp på byn för lunch och jag vidare till Hammarn för att köpa kraftfoder och stängsel. Nu i kväll har Lilla grå fått på sig sin sko, som hon tappade för en evighet sen, men hon hann ju göra illa sig på samma ben och sedan blev både jag och Nisse sjuk. När Nisse åkte därifrån så såg han Trassel, min katt som varit borta hela sommaren, jag gjorde en snabbutryckning så nu är hon hemma och äter Friskas med Baloo! 
 
Först från Szums ridpass i dag!
 
Och sen Clarinetts pass!
 
Lilla grå fick ett tokryck i hagen i dag!
 
Söt som socker!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0