Kanelbullens dag!

Jag bakar bullar ungefär en gång per år, på kanelbullens dag, så även i år!
 
Dagen började med att jag jobbade Szum i töm, det var ett tag sen sist och det syns att han stärkt upp sig i galoppen. Annars sprang han mest och spände upp sig i dag! Red även Clarinett på banan, vi jobbade med styrningen i galoppen över bommar och ett litet sockerbitshinder. Som sagt så finns det lite att jobba på med styrningen!
 
Efter lite småpyssel så drog jag igång med bakningen, när jag ändå var igång så gjorde jag en sats med tekakor också. Så 40 kanelbullar och runt 30 tekakor blev resultatet! 
 
Sen jobbade jag med Pavel, Elise hjälpte mig så att jag kunde åka lite på honom ståendes i stigbygeln! Även i dag tränade vi på start och stopp  (jag startar och stannar och ledaren är så passiv som möjligt), och att jag kan ändra position, röra på mig och röra honom. 
 
Kvällen sen blev en höstig middag med kantarellsoppa och nybakade tekakor, och sedan såklart kaffe och kanelbullar! Fick även besök som var sugen på bullar. Hittade nu i kväll sändningen från Breeders så nu kommer nog inte jag få så mycket gjort resten av veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0