Undersökning av ridunderlaget!

Jag är i ett dåligt flyt vad det gäller avfallningar nu, känns som jag inte gör annat än åker av och i dag var det dags igen! Och ont gör det dessutom!
 
I dag blev det lite andra rutiner än vanligt, Kakans hovslagare var här på förmiddagen så Chokladen fick stå inne som sällskap och eftersom jag inte ville störa dom så tog jag och slog ner stolpar i nya hagen i stället för att ta in hästar och stöka. När Kakan var färdigskodd och jag hade mockat åt Chokladen så drog jag i gång med arbetet med hästarna. 
 
Szum fick gå galoppprogrammet i lina, och sedan red jag Clarinett.  Och det var då jag gjorde en undersökning av underlaget! Vi galopperade och hon genade lite så det låg en bom i vägen, ingen stor grej tänkte jag, vi galopperar över bommen.  Men Clarinett var inte riktigt beredd eller så bodde det en massa pokemons bakom bommen för hon gjorde en tvärnit och sedan en vändning och jag var inte alls med och åkte av. Ingen stor grej, sånt som händer med unghästar  (och äldre  med för den delen) men satan vad ont i ryggen jag fick! Fortsatte i alla fall att rida och vi hoppade även ett sockerbitshinder några språng. Red även Tant lite lätt på banan och hur bakvänt det än kan verka så blev jag bättre i ryggen sen. Jag har ju lite problem med ryggen sedan tidigare och det brukar bli bättre av att rida. Men nog var det onödigt att slå sig där igen!
 
Eftermiddagen gick åt till att handla, äta middag och städa lite, på kvällen hjälpte jag Nisse att mocka och så lite fölmys med Dajmen!
 
Planen var att fota hennes ben, men hon ville annorlunda!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0