Takläggardag!

I måndags hade jag en latmansdag, motivationen var på botten när jag kom hem från jobbet vid 18.30 och det snöade på tvären, hästen jag skulle jobba var obroddad och jag var trött. I stället pysslade jag lite med Pavel och hjälpte Nisse att mocka och ta in hästarna. Igår var det mer produktivt, då lade vi nämligen taket på lösdriften!
 
Först broddade jag Szum fram, bak har han plockat av sig skorna, och jobbade honom i töm. Han var spänd, inte så konstigt med tanke på vädret  (fortfarande snö och blåst), så han fick mest jogga lite. Även Lilla grå fick gå i töm och hon var som en liten studsboll, hon bockade så gjorden snurrade! Underlaget på banan är bättre än väntat i alla fall, hoppas att det håller i sig!
 
Han precis klart innan pappa kom, och såsmåningom även Nisse. Vi mätte in väggarna och skruvade gast dom och sedan var det bara att lägga tak. Jag hjälpte till med att böra plåtar och langa grejer men var ändå lite overksam eftersomjag inte är så stark, så jag satte upp de sista hagstolparna, kastade in veden som pappa hade med sig och tömde ridbanan på bommar och hinder i stället. 
 
Vid halv sju var vi klara, genomkall och trött! Varm thaisoppa passade perfekt som middag och sedan däckade vi på soffan! Blev sedan en sen kväll i stallet, lovar att det var skönt att få lägga sig sen!
 
Nu ny dag och nya uppdrag!
 
Lilla grå på banan igår! Tyvärr blev det i ga bilder från bygget då min telefon tyckte det var kallt och dog!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0