Slut på helgen, igen!

Nu har en hel helg passerat igen!
 
I fredags hade jag en skitdag på jobbet, vi var för lte personal och det blev väldigt stressigt. Efter jobbet så arbetade jag Calrinett och Pavel i töm. Sen hade vi besök av grannen, han och Nisse skulle dricka wiskey och dränka sin asorger, nu blev detinte så mycket wiskey utan is tället glögg och varm choklad med mintu, märks det att jag var frusen?
 
Igår börjadejag dagen med att sätta upp tråd i den nya hagen innan jag red tre hästar! Lilla Grå kändes rätt bra, är snart tillbaka där vi var i somras, Clarinett som är utan brodd fick gå ett lugnt dressyrpass med fokus på övergångar. Passar ju perekt efter onsdagens clinic! Sen avslutade jag med att rida ut på Tant! Hann precis börja med middagen närjag fick hjälp att byta däck, har kört på mina allvädersdäck men nu har jag riktiga vinterdäck igen på både bil och släp! Perfekt att middagen, lax och pressad potatis, var klar när jag kom igen sen! Kvällen gick åt i soffan till Så mycket bättre och glass!
 
I dag hade jag en välpanerad dag men det blev betydligt lugnare eftersom en av dagens lektioner blev inställda, de hade -23 grader! Här var det bara -15 och kallt men drägligt! I stället flyttade jag om lite hästar här hemma, så nu går Carinett och Lilla grå i den nya lösdriften, de var mest förvirrade och tordes först inte fram till balen eftersom de trodde det var ett staket där! Szum har fått flytta in i sin gamla lösdrift tillsammans med Tant, Szum var supernöjd och intog sin vanliga viloposition i ingången till huset!  Nu ska även Chokladen och Charmonix flytta till den nya lösdriften och sen kommer ju även Dajmen och Räkan hem.
 
Så tömkörde jag Pavel, mycket fokus på att få honom lite mer till arbete, i dag var han busig och kickade bakut! Det har han inte gjort förut men jag tycker att det är ett gott tecken! Sen i väg för ett par lektioner och hämta hem en häst.Ricky är en 3årig fjording som fått en ordentlig sårskada och ska stå på box i några veckor. För att underlätta för hans matte, som har lösdrift hemma, så får han bo här. Vi hoppas såklart att han ska läka fort! 
 
Middag, dusch, lussekatter och kaffe, intag av hästar och nu en massa bokföring gjord, det börjar helt klart vara dags att sova igen. Helgen är slut!
 
Lilla grå var inte så sugen på att rida igår....
 
Det blev fart i alla hagar när jag flyttade om hästarna. Här Chokladen och Kakan som busar!
 
Lilla grå och Clarinett i nya hagen!
 
 
Och en bild på en förvirrad fölunge...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0