Sjukskriven!

I dag har jag gjort något som jag inte gör så ofta, nämligen sjukskrivit mig! Under mina 16 år på Ica har jag tidigare bara haft 5 sjukdagar! Två för en bihåleinflammation första året jag jobbade där, 1 dag för magsjuka och 2 dagar när jag bröt revbenen efter att ha tippat baklänges med en häst. Och så i dag då! Men det var nog rätt, varit rejält hängig i dag och jag måste verkligen försöka bli frisk nu! Har varit hängig och orkeslös i sex veckor och det fungerar inte!
 
Så i dag har jag bara gjort det nödvändigaste med hästarna, vilket kanske var lika bra för det har regnat och är nu svinhalt överallt. Morgonsysslorna tog ungefär dubbelt så lång tid som vanligt, med alla pauser. Ialla fall så har Nisse chippat Daimen nu i kväll så jag kan registrera henne, det var på tiden men det är ju så med skomakarns barn och ja ni vet. Tanken är att hon och Räkan ska få flytta hem nu, det känns bra. Jag gillar att ha hästarna hemma, trots att jag är så mycket hos Nisse.
 
Helt otroligt att jag har kunnat hålla mig stilla hela dagen, jag har nog varit rätt sjuk ändå för jag brukar bli rastlös. I kväll känner jag mig lite piggare så i morgon kan jag nog jobba några hästar! Och så håller vi tummarna att jag är fri den här skiten sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0