Massagedag!

Lite mindre kaos i dag, faktiskt har det flyttit på bättre än väntat! Vattnet är dessutom tillbaka! 
 
Morgonen började dock med lite röra! Skulle släppa ut Chokladen i lösdriften tillsammans med Clarinett och Lilla grå, de har ju gått tillsammans förut så det kändes ju inte som en stor grej. Men Lilla grå trängde sig ut när jag tog in Chokladen och när jag skulle fånga henne så kröp Clarinett ut genom grinden! Sen drog de runt de andra hagarna medan stackars Chokladen blev lämnad ensam i den nya hagen! 
 
Så jobbade jag Pavel i töm, ändrade om tömsättningen lite och jag vet inte om det var det som gjorde skillnad men helt plötsligt föll en massa bitar på plats och han var superfin! Även Clarinett fick jogga lite i töm innan Ulrika kom för att massera hästarna!
 
Tyvärr började det även regna och sen toksnöa så det var blöta och spända hästar att jobba med. Först ut var Kakan och sedan Szum. Han var bättre i ryggen än tidigare men spänd runt höften på höger sida, något som jag känt lite själv också. Lilla grå gicks också i genom, på henne fanns det en del ömma ställen på höger sida, nästan så att man kan misstänka att hon gått omkull eller något. Vi provade även sadlar och nu ska jag rida i Tants sadel ett tag! Alltid intressant att diskutera och reflektera runt hästarna och man hiytar en del intressant när man går igenom kroppen på dom, jag ser det som en del i lösningen av de hästar som är lite stökiga.
 
Sen middag, liten paus, mockning och intag av Nisses hästar och sen intag och nattning av mina hästar, nu nattning av mig!
 
Ricky som är här på boxvila verkar rätt nöjd trots allt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0