Irritationsmoment!

Jäkla skitväder! Ishalka och på det plusgrader och en regnskur! Dessutom är jag irriterad på att jag inget orkar! Blir trött direkt och vill bara sova! Ni hör ju vilken dag jag haft, många irritationsmoment!
 
Har i alla fall skrittat ut på Clarinett. Tyckte det var en bra idé eftersom det blev mycket bana när vi inte hade brodd, men nu har ju inte Clarinetten gjort så mycket så hon var ordentligt taggad! Taktade hela vögen! Så det där med skrittrunda var väl inte smartaste idén men det var kanske vad jag orkade med, vi jobbade i alla fall hårt med sidvärtsjobb på hemvägen för att hålla fokus! Sen hann jag precis ta in Lilla grå och börja borsta henne så kom hovis. Hon hade såklart ringt när hon var på väg men det är ju ingen mottagning hos mig, också ett irritationsmoment!
 
Vi verkade Lemonaden och Charmonix i hagarna, Lemonaden skötte sig utmärkt! Däremot väntar vi med Chokladen, ville ta henne inne men för halt för att leda ner henne i dag, visst hade vi kunnat gå en omväg runt hela gården men vi tar henne nästa gång i stället! Så när hovis hade åkt från sin blixtvisit så tog jag Lilla grå i töm, men det blev ett lugnt joggingpass för hon är ju barfota bak och underlaget är ju inte direkt optimalt. 
 
På eftermiddagen åkte jag på Hammarn för att handla lite förnödenheter som kraftfoder och bandage till Ricky. Det går ganska mycket eftersom han gärna river av sig bandagen, köpte även Tabasco som kag kletat ner bandagen med i avskräckande syfte! Nisse och jag åt på Hammarn också, var ett välbehövligt brejk!
 
Nu är det bara att hoppas på mer energi och bättre väder!
 
Uppdatering av stallapoteket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0