Byggboom!

Igår var en riktig arbetsdag, i dag har det varit lite lugnare vilket nog behövdes efter gårdagen. 
 
Jag började igår med lite bokföring, och sedan jobbade jag Szum i töm och red Tant lite på banan. Hann precis med det innan först Nisse kom med traktorn och sedan pappa. Sedan höll vi på med lösdriften resten av dagen. Först drog vi upp stora golvbrädor från mitt gamla stall, som var en timrad loge, de lade vi sedan som en ram. Att få till den där ramen tog en otrolig tid och jag trodde aldrig vi skulle bli klara,  men precis när pappa drog sista skruvarna så kom lastbilen med själva lösdriften! 
 
Vi fick upp väggarna även om det hann bli mörkt, fortfarande mycket kvar att göra men en bra bit på väg, och det kommer bli jättefint när det är klart! Resten av kvällen tillbringades på soffan för vi var helt knäckta!
 
I dag var det lite vitt på marken! Inte mycket men lite mer kom i kväll! Jag började med att jobba Lilla grå i töm och sedan longerade jag Chokladen. Red sedan Szum, han var på hugget redan när jag tog in honom och inte blev det bättre när han kom upp på banan och såg att det stod ett nytt hus där! Vem hade byggt det bredvid hans ridbana utan att fråga honom?? Hur som helst så blev det trots allt ett otroligt bra pass då han ändå koncentrerade sig och var fin! När vi skrittade så hoppade han till för allt men bara vi jobbade så var han fullt fokuserad, och dit har vi inte kommit tidigare! 
 
Sen kom Linda och vi red ut med Kakan och Clarinett, tyvärr så hade Kakan tappat en sko så vi skrittade bara vilket så klart gjorde att vi var frusna efteråt. Satte upp några hagstolpar i nya hagen innan lunch och paus. På kvällen sen hjälpte jag Nisse att mocka, hade lite pysselstund med Pavel och tog in hästarna. Nu uppladdning inför ny dag i morgon. 
 
Szum höll span i sin hage på allt som hände igår!
 
Lösdriften kom i platta paket, nästan som på Ikea!
 
 
Montering av väggar i mörkret!
 
Kommer bli jättefint!
 
Och en bild från dagens ridtur!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0