Ännu halkigare!

Inte blev vädret nå bättre i dag, tvärtom! Mer plusgrader och mer regn! Jag fick leta reda på mina tantbroddar, hittade bara till ena skon men det får duga så länge, skönt att hästarna fått vinterskor i alla fall!
 
Fast det där håller nog inte Szum med om, nu när han hsr vinterskor så är hans vila slut och han fick gå galoppprogrammet i lina innan jag åkte till jobbet. Tänkte att han skulle få gå galoppprogrammet och i töm en vecka nu och sen rida igen.
 
Jag hade tagit ledigt sista timmarna på jobbet för att åka på dressyrträning, men eftersom det var regn och halt så vågade jag inte åka. När inte ens taxi ville köra på byvägen här så känns det olämpligt att ge sig ut med släp. I stället red jag Clarinett hemma på banan. Hon kändes jättefin trots att hon är väldigt lite arbetad och riden sista veckorna när vi saknat vinterskor. Måste säga att det är en häst man blir glad av att rida! Nu ska hon få jobba några veckor till innan det blir vintervila. Jag hoppas att det fryser på för banan är fortfarande rätt bra! Sen fick vi lite fika besök, och så mycket mer blev det inte gjort. Jag är fortfarande trött och orkeslös men inte lika yr och svimfärdig som igår. Det är verkligen irriterande att inte orka med som man är van!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0