Allhelgona!

Då var även dubbelhelgen över, nu är det legalt att dricka glögg och julmust (fast julmust har jag redan druckit) och det bästa av allt, man kan börja äta saffransbullar!!
 
Igår började jag med att jobba Lilla grå i töm innan jobbet, skon satt kvar längre än sist i alla fall! Efter jobbet så åkte jag direkt i väg och hade ett par lektioner., sen fixa med hästar på två ställen innan vi kom oss i väg på 50 års kalas! Jag tänkte bara ta två glas vin, men det blev några fler och det kändes kändes verkligen i morse! Men trevligt var det!
 
I morse snurrade världen lite men när stallet var gjort och Szum hade gått galoppprogrammet i lina så började allt bli normalt igen! Ica i dag med, ett par timmar mer i dag eftersom vi hade kortdag igår. Efter jobbet så longerade jag Lilla grå och repeterade uppsittning. Är ju typ en och halv timme sedan jag satt på henne sist, i dag satt jag upp och av en massa gånger och skrittade lite. Sen red jag ut en sväng med Tant i mörkret innan en sen middag.
 
I dag har även Elise och Gandalf flyttat för nya äventyr. Jag är verkligen genomtrött så nu blir det att sova lite onnan Ica igen i morgon!
 
 
Baloo kollar vattenhinkarna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0