Söndag och mera jobb!

Söndag och mera jobb! Men lite bättre väder i dag och jag klarade mig utan långkalsonger i dag!
 
I morse longerade jag Francesca innan jobbet. Det gick bra, hon var väldigt lättsam och trevlig att jobba med, framåt och lyhörd. Är hon lika bra i ridningen så känns det här väldigt lovande!
 
Sen Ica i några timmar. När jag kom hem igen så red jag Szum, mycket galoppjobb i dag och det går bättre i alla fall.  Vänsterfattningarna var en katastrof men vi fick till några bra till höger och själva galoppen går bättre i vänster nu. Men det gäller verkligen att komma ihåg att galoppera med höfterna för när de blir långsamma så bryter han av, helt logiskt såklart! Sen red jag Lilla grå. Började lite på banan och sedan skrittade vi en sväng runt på gården, gick igenom ett dike med vatten och styrde lite runt träd ovanför banan.  Inser att vi behöver mycket av detta för styrningen är lite sådär vilket inte märks så väl på banan, men man måste komma ihåg att jag faktiskt inte har ridit så många gånger än och hon var ju inte så mycket riden innan heller.
 
Sen gick hela kvällen åt att hämta bilen hos grannen som hade fixat släpvagnslyset, lite småfix på en hage, släppa över Räkan och fölis på gräs och sedan även Szum på lite gräs. Det är inga riktiga beteshagar utan lite inbetning där de får hö också. Någonstans måste vi ju börja.  Någon middag blev det aldrig i dag men nu ska jag få lite rabarberkräm som kvällsfika i alla fall!
 
Francesca i dag!
 
Räkan och Dajmen på bete i kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0