Pingsthelgen!

Ja ha då var det slut på den här semestern från Ica, i morgon är det bara att stämpla in igen! 
 
Igår började jag med att rida Clarinett på banan, vi jobbade med galoppen som just nu mest blir stids på stället på banan, ute går det mycket bättre. Och med lite hoppning, än så länge små hinder och ur trav men det går åt rätt håll för hon börjar ta lite tag i hindren och några språng blir riktigt bra! Sen blev det ett litet brejk för att vara social och visa upp mit fina föl. Först kom en av sommarstugegrannarna upp, hon promenerade förbi på vägen och ville såklart se mitt lilla underverk, sen hann jag bara fika lite så kom Malin som hade häst här förut och hälsade på. När vi hade hälsat på Dajmen och surrat lte så tog jag in den lilla grå och red henne. Malin var kvar och tog några bilder, roligt att se och jag var såklart nyfiken hur hon skulle se ut under ryttare och om jag skulle se stor ut på henne. Sen red ag även Szum på banan, vi kämpar på mycket med galoppen nu, och red ut med Tant. Sen gjorde jag klart det sista med sommarhagarna som är på gården innnan middag och kakbak.
 
På kvällen sedan var vi till grannarna och tittade på Eurovision! Schlagervin, ost, kex, snacks och cheesecake, det gick ju inte direkt någon nöd på oss! I morse var det väl lite segare att komma upp men vädret såg lovande ut, tyvärr var det isande vindar hela dagen så solen kunde inte värma så mycket. 
 
I dag började jag med Chokladen som jag sadlade och longerade, hon var lite mera spänd i dag och drog nåfra bocksprång när jag började lina henne med sadeln, men det blev inte så farligt och när jag drev på henne så travade hon fint i stället. Sen tömkörde jag Clarinett i en av sommarhagarna innan fick och i väg på lektioner i sanddamm och blåst! Jag undrar om eleverna hörde någonting av det jag sa! Sen kontorsjobb innan middag och nu i kväll rabarberpaj, äntligen för jag har verkligen längtat efter rabarber!
 
Bilderna som Malin tog på mig och Lilla grå!
Travbommar!
 
 
 
Och så lite fölbilder!
Trött!
 
Och i morse även trött mamma:
 
Finaste Chokladen fastnade också på bild igår!
 
Här lite crazy!
 
Jag har skaffat instagram, Nillashast heter jag där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0