Ny prinsessa!

Så äntligen kom fölet! Strax innan midnatt igår var det dags!
 
Jag var ute och kollade strax efter 23 och då strosade Räkan runt helt lugnt. Men jag hade en misstanke om att hon skulle vilja föla runt midnatt så jag satte klockan 30 minuter framåt utifall jag skulle somna framför tv, vilket jag givetvis gjorde. När jag kom ut klockan 23.45 så hade Räkan inte bara lagt sig utan fölet var ute redan! Det går verkligen fort och Räkan visar verkligen inte något innan!
 
Det var i alla fall ett sto med långa ben, lite krokiga eftersom hon antagligen legat lite trångt men förhoppningsvis rätar hon ut sig. Men hon hade väldigt stora problem att komma upp på sina långa, vingliga ben, hon fick inte alls till det, och till slut hjälpte jag henne upp. Vid tvåtiden hade hon fått lite mer kläm på uppstigningen och hade ätit så då gick jag och la mig igen. Men vid fyra var jag ute igen och kollade så hon tog sig upp och att hon åt. Sen fick jag sova några timmar till innan morgonen. Under dagen har allt gått bra och sen hon hittade galoppen så är det bara det som gäller! Out of Daim har jag tänkt att hon ska heta!
 
Det blev inte mycket vettigt gjort på förmiddagen, jag var ordentligt seg och försökte sova lite till men hann knappt somna innan katterna blev osams och väckte mig och då gav jag upp det. I stället red jag en sväng med Tant och åkte på eftermiddagen till Sundsvall och köpte ny telefon.  Är ju helt omöjligt att klara sig utan den, och nu är man ju vara att ha mail och sånt i fickan den gamla telefonen känns rätt omodern. Blev verkligen en snabbvisit, var inte ens in på varken Hööks eller Granngården utan köpte bara telefon, åt, köpte present till grannen och lite godis innan jag åkte hem igen.
 
Senare på kvällen var vi till grannarna och åt smörgåstårta och firade honom. Nu är det sova som gäller, jag är rejält trött, men det ska bli så skönt att få sova mer än en- två timmar i sträck!
 
Och det bästa av allt med ny telefon, jag kunde äntligen ta fölbilder!
 
 
Lite blyg! Fler bilder lär komma!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Söt liten varelse:-)
Grattis till ett fint föl.
//Pia

Svar: Tack!
Pernilla Engström

2016-05-10 @ 00:37:44
Postat av: Desirée

Har en söt uppsyn.
Stort grattis!

2016-05-10 @ 18:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0